Arrangementer

I oppstartsfasen, er mye av vårt arbeid internt, men vi jobber på spreng med å få på plass arrangementer for alle våre medlemmer. Alle våre arrangement vil bli presentert her. Meld deg på vår e-postliste og følg oss på sosiale medier for å holde deg oppdatert!

Klæbu, Trondheim

Ullhelg - tema farging

24.-26. mai 2024

Selbu spinneri inviterer til ullhelg med tema farging og kurs i forskjellige teknikker med bruk av ull. Denne helga skal vi fordype oss i farging med lokale planter, kjemiske fargestoffer og indigo, samt håndspinning og ullsortering.

Les mer

Klæbu, Trondheim

Kurs i ullsortering

26. mai 2024

I dette kurset får du en innføring i ullsortering. Du lærer om å sortere ull i ulike brukskvaliteter og farger som egner seg til spinning, toving og annen bruk.

Les mer

Raulandsakademiet Telemark, Vinje

Toving av ull fra norske saueraser

06.27.2024-06.30.2024

Vel møtt til fire dager med kurs, der vi går i dybden på hvordan norsk ull tover seg. Hvis du jobber du med andre tekstil i dag og vil undersøke nye materialer og muligheter, kan dette kurset være noe for deg!

Les mer

Ullinsvin Ullfestival, Vågå

Foredrag med Nordenfjeldske Fibershed

06. juli 2024

13:30-14:30

Foredrag med Nordenfjeldske Fibershed der vi forteller mer om hvordan vi ønsker å øke verdien og bruken av lokalt produserte tekstilfibre som ull og andre plantefibre, samt styrke samarbeidet mellom aktører i lokale og regionale verdikjeder.

Les mer

Klæbu, Trondheim

Sommerkurs i vev

22. juli - 2. august 2024

Lær å veve med ullgarn fra norske saueraser! i løpet av to uker, skal vi fordype oss i hele vevprosessen, fra å lage renning og sette opp veven, til å ferdigstille vevnaden. Dette er kurset for deg som vil lære å veve!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta oppdateringer om veien til en mer bærekraftig tekstil fremtid!

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine av Nordenfjeldske Fibershed. Se vår personvernerklæring.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.